Author Topic: "Find and Replace" does not work  (Read 4971 times)

Offline kbumm

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 20
    • View Profile
"Find and Replace" does not work
« on: February 28, 2016, 12:54:56 AM »
Hello,
my problem is, the "Find and Replace" don´t work. It allway works before....but the last view days no more. But why?
The software I have already uninstalled and reinstalled.
On my second Laptop it works without problems...the preferences on both are he same


I hope you can helb me
« Last Edit: February 28, 2016, 01:08:02 AM by kbumm »

Offline Hayo Baan

  • Uber Member
  • ******
  • Posts: 2550
  • Professional Photographer & Software Developer
    • View Profile
    • Hayo Baan - Photography
Re: "Find and Replace" does not work
« Reply #1 on: February 28, 2016, 10:56:04 AM »
What is your OS and PM version?
Hayo Baan - Photography
Web: www.hayobaan.nl

Offline kbumm

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 20
    • View Profile
Re: "Find and Replace" does not work
« Reply #2 on: February 28, 2016, 11:09:41 AM »
What is your OS and PM version?

The version is in the doc-file and the workflow also....
« Last Edit: February 28, 2016, 11:18:10 AM by kbumm »

Offline Kirk Baker

  • Senior Software Engineer
  • Camera Bits Staff
  • Superhero Member
  • *****
  • Posts: 24131
    • View Profile
    • Camera Bits, Inc.
Re: "Find and Replace" does not work
« Reply #3 on: February 28, 2016, 12:42:38 PM »
Hello,
my problem is, the "Find and Replace" don´t work. It allway works before....but the last view days no more. But why?
The software I have already uninstalled and reinstalled.
On my second Laptop it works without problems...the preferences on both are he same

Where are the photos located?  On the camera card or on a hard drive?

Please send me your log file.  On the Help menu choose "Reveal Support Data..." and attach the zipped PM log file to your reply.  Use the 'Attachments and other options' link when you're composing your reply to this message and there you'll be able to upload your zipped PM log file.

Thanks,

-Kirk

Offline kbumm

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 20
    • View Profile
Re: "Find and Replace" does not work
« Reply #4 on: February 28, 2016, 10:08:14 PM »
Hello Kirk,
it works again but I do not know why. Should it occur again I call again.
Thanks for your fast answer

Kbumm

- The photos are on the hard drive
- I can not found "on the Help menu choose "Reveal Support Data..."