Author Topic: Shift-Command-E shortcut not working  (Read 1502 times)

Offline Whistlingmike

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 27
    • View Profile
Shift-Command-E shortcut not working
« on: December 21, 2017, 04:32:00 PM »
Can you think of any reason wy my Shift-Command-E shortcut stopped working a few months ago. I am a shortcut junkie, so this has been driving me nuts. Obviously, the computer has been rebooted many times since. It seems to be the only shortcut not working. Any suggestions? I'm on a MacBook Pro (Retina, 15-inch, Late 2013) with a 2.6 GHz Intel Core i7 processor. I'm on Photo Mechanic Version 5.0, build 19094 (12cba6f).  Thanks for anything you can offer.

Offline Jerry H

  • Camera Bits Staff
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 192
    • View Profile
    • Camera Bits, Inc.
Re: Shift-Command-E shortcut not working
« Reply #1 on: December 21, 2017, 05:06:58 PM »
Anything else on your system using that shortcut? Look under System Preferences > Keyboard > Shortcuts, to see if the shortcut is being used somewhere else.

HTH,
Jerry

Offline Whistlingmike

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: Shift-Command-E shortcut not working
« Reply #2 on: December 21, 2017, 08:39:08 PM »
Hi Jerry, Thanks for your reply. I should have mentioned that I had already checked the System Preferences shortcuts and didn't find anything. (There aren't any shortcuts ending in "e" at all!) Is there something else in the system that can be causing this?  Thanks, Michael