Author Topic: when i register its ok but when i restart is unregistered  (Read 402 times)

Offline paparaz

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
    • my site
when i register its ok but when i restart is unregistered
« on: January 12, 2018, 04:54:10 am »
Hi i have a problem when i register photo mechanic it is everything ok. I about come out my registration info. Whe i restart the program it asks me to re register (and i loose all the settings (ingestion and so on)
I am reinstalling windows on a new disk with everything fresh installed on the same computer
please help

Name / company:  fotoland off.fot. s.n.c.

Online Kirk Baker

  • Senior Software Engineer
  • Camera Bits Staff
  • Superhero Member
  • *****
  • Posts: 18167
    • View Profile
    • Camera Bits, Inc.
Re: when i register its ok but when i restart is unregistered
« Reply #1 on: January 12, 2018, 09:15:59 am »
Hi i have a problem when i register photo mechanic it is everything ok. I about come out my registration info. Whe i restart the program it asks me to re register (and i loose all the settings (ingestion and so on)
I am reinstalling windows on a new disk with everything fresh installed on the same computer
please help

Name / company:  fotoland off.fot. s.n.c.

Sounds like a permissions problem.  PM adds its activation file to:
<boot drive letter, usually C>:\ProgramData\Camera Bits, Inc\Photo Mechanic\

PM writes its preferences to:
<your user directory>\AppData\Roaming\Camera Bits, Inc\Photo Mechanic\

If either of those locations (or any of the folders along the path) cannot be written to or created, then PM won't be able to operate properly.  Please check your permissions.

HTH,

-Kirk
« Last Edit: January 12, 2018, 09:23:44 am by Kirk Baker »