Author Topic: Problem with color rendering  (Read 354 times)

Offline Whitesnake

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Problem with color rendering
« on: February 19, 2018, 07:25:15 am »
With the newest version of PM an old bug has returned: color in 100% mode is rendered correctly in all other modes it's very unsaturated. I have posted this bug quite a while ago. I think I had this bug with v4 of PM, the solutation was a upgrade. Now the bug returned.

Hardware: Macbook Pro Mid 2015 15 inch, full specs, Eizo CS2730. OS: MacOS 10.12.6.
PM: todays newest version (I have switches to an older version, therefore I have no version number anymore). With the older version Photo Mechanic Version 5.0, build 18729 (fc44301) there are no problems.

Offline Kirk Baker

  • Senior Software Engineer
  • Camera Bits Staff
  • Superhero Member
  • *****
  • Posts: 18341
    • View Profile
    • Camera Bits, Inc.
Re: Problem with color rendering
« Reply #1 on: February 19, 2018, 08:44:20 am »
With the newest version of PM an old bug has returned: color in 100% mode is rendered correctly in all other modes it's very unsaturated. I have posted this bug quite a while ago. I think I had this bug with v4 of PM, the solutation was a upgrade. Now the bug returned.

Hardware: Macbook Pro Mid 2015 15 inch, full specs, Eizo CS2730. OS: MacOS 10.12.6.
PM: todays newest version (I have switches to an older version, therefore I have no version number anymore). With the older version Photo Mechanic Version 5.0, build 18729 (fc44301) there are no problems.

For a problem like this, I suggest contacting our support folks at:

By email: support@camerabits.com

By phone: +1 503.547.2800 option 2

Hours: Mon-Fri, 9:00am-5:00pm [PST/PDT]