Author Topic: Uploading issues to smugmug yet again !  (Read 248 times)

Offline picturebike

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Uploading issues to smugmug yet again !
« on: May 12, 2019, 06:11:26 AM »
Suddenly cant upload to smugmug again, just get errors. Anyone else having issues, was fine a few days ago and now not working. ive attached a screenshot

Thanks

Offline Kirk Baker

  • Senior Software Engineer
  • Camera Bits Staff
  • Superhero Member
  • *****
  • Posts: 20258
    • View Profile
    • Camera Bits, Inc.
Re: Uploading issues to smugmug yet again !
« Reply #1 on: May 12, 2019, 06:46:50 AM »
I'd like to see your Photo Mechanic log.  In Photo Mechanic go to the Help menu and choose "Reveal Support Data..." and moments later a Finder window will come forward with the zipped log file selected.  Use the 'Attachments and other options' link when you're composing your reply to this message and there you'll be able to upload your zipped PM log file.

Thanks,

-Kirk

Offline picturebike

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: Uploading issues to smugmug yet again !
« Reply #2 on: May 12, 2019, 07:53:36 AM »
Heres the log

Offline Jerry H

  • Camera Bits Staff
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 169
    • View Profile
    • Camera Bits, Inc.
Re: Uploading issues to smugmug yet again !
« Reply #3 on: May 12, 2019, 11:05:07 AM »
Thank you for the log file.

It looks like your DNS was unable to resolve the hostname, resolving "api.smugmug.com" with nameserver: "0.0.0.0".

I recommend that you contact your internet service provider to see what can be done to resolve the DNS lookup failure that you're having.

Regards,

Jerry

Offline picturebike

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: Uploading issues to smugmug yet again !
« Reply #4 on: May 12, 2019, 12:29:29 PM »
Thanks Its now just started to work again,  its strange but i only seem to get uploading issues when smugmug is involved.