Author Topic: Force catalog contents to go live  (Read 1095 times)

Offline Mary Lyons

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Force catalog contents to go live
« on: May 31, 2019, 07:37:45 AM »
I am having problems getting the catalog to show green dots on the photos (connect)
I have a small catalog in pictures folder on main computer HD (Mac os 10.11.6)
All the photos are on a external HD (LaCie drive on & mounted).
I tried to quick search "" - cataloged thumbnails show but NOT live photos (clear circles)
I navigated to ext. HD where images are & tried to double click all the folders that contain images - still clear circles (screenshot 1)
EXCEPT I was successful by double clicking the "Sent" sub-folder that happens to also contain some subfolders
I was able to get GREEN circles on ONLY this 1 folder & it's sub-folders (see screenshot 2).
What am I doing wrong?
Suggestions to get catalog to consistently connect (go live - green circles)?
btw is I go to the top level DNG-2019 folder in the navigator (says 5429 photos) If I scroll through the all the photos some have green circles & some don't.
 Thank You
Mary
ps - I even went into Catalog maint. & re-indexed the catalog & I get the same behavior
« Last Edit: May 31, 2019, 08:52:58 AM by Mary Lyons »

Offline Luiz Muzzi

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 699
    • View Profile
    • Luiz Muzzi Photography
Re: Force catalog contents to go live
« Reply #1 on: May 31, 2019, 01:40:51 PM »
Hi,
Instead of reindexing the catalog, have you tried to Scan to Catalog again? Try it first with a small folder of the catalog and check if the green circles appear...
Regards,
- Luiz Muzzi