Author Topic: PM6 crashes  (Read 1006 times)

Offline msturk

  • Member
  • **
  • Posts: 60
    • View Profile
Re: PM6 crashes
« Reply #15 on: October 06, 2019, 05:09:51 PM »
Re: tags not appearing on images. Just called Apple and reinstalled my Mojave OS 10.14.6 which was showing problems but after the re-install I'm still unable to make any of my cameras show the tagged images in PM6. I should say that the tags were not appearing before the reinstallation of the OS. I just wanted to try to eliminate that variable. Maybe this should be a separate topic.
« Last Edit: October 07, 2019, 07:55:57 AM by msturk »

Offline Kirk Baker

  • Senior Software Engineer
  • Camera Bits Staff
  • Superhero Member
  • *****
  • Posts: 20622
    • View Profile
    • Camera Bits, Inc.
Re: PM6 crashes
« Reply #16 on: October 07, 2019, 09:12:24 AM »
Mike,

Turning off the Trash sound did the trick. Did a big edit with lots of consecutive images trashed with no problem. Thanks.

Now I have another problem. Had to press a Nikon D500 into service last night and for some reason while the tagged image symbol showed up on the camera's display the sound icon did not appear with the images in PM. On the same shoot I used a D4S and no problem All JPEGS.

Are the WAV files named the same as the images?

-Kirk

Offline msturk

  • Member
  • **
  • Posts: 60
    • View Profile
Re: PM6 crashes
« Reply #17 on: October 07, 2019, 09:37:07 AM »
I re-installed PM6 with latest build and all camera tags on images appear now. Thank you.