Author Topic: Feature Request site login behaviour  (Read 232 times)

Offline bazography

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 220
    • View Profile
Feature Request site login behaviour
« on: January 09, 2021, 11:45:35 AM »
Wasn't sure of the best place to post this, so apologies if it's in the wrong section.

I want to point out that there is something weird going on when it comes to logging in to your Feature Request site.

I start off with Feature Request link provided here:
http://forums.camerabits.com/index.php?topic=13555.0

I am taken to this page:
https://docs.camerabits.com/support/discussions/forums/48000071283

I then click login, enter my info, and click the login button, which takes me OFF the Feature Request page to the support home page here:
https://docs.camerabits.com/support/home

I then go to the menu at the top, click Feature Requests, and I am taken to the Feature Request page here:
https://camerabits.freshdesk.com/support/discussions/forums/48000071283

Except now I am apparently no longer logged in, and have to re-enter my info.

No big deal, once I enter my info again all is well, but it seems like something is messed up here, so I wanted to point it out. It looks like you have 2 different Feature Request pages, and each one requires a it's own login:
https://docs.camerabits.com/support/discussions/forums/48000071283
https://camerabits.freshdesk.com/support/discussions/forums/48000071283


Offline Marziah

  • Camera Bits Staff
  • Newcomer
  • *****
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Feature Request site login behaviour
« Reply #1 on: January 09, 2021, 03:33:10 PM »
It looks like it's an old link in the header menu. The docs.camerabits.com address is the correct one.  I'll get that fixed on Monday. Thank you so much for pointing it out.