Author Topic: Browse doesn't work well  (Read 103 times)

Offline Soizic

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 423
    • View Profile
Browse doesn't work well
« on: Yesterday at 11:29:52 AM »
hello
Browse does not update the new folders and yet all the photos are there.

(Mac M1 Monterey)
Soizic (France)
MacBook Pro M1 and Mac mini intel, Bigsur, PM+ à jour, deepl translator

Offline seangallison

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Browse doesn't work well
« Reply #1 on: Today at 02:41:09 AM »
I also have a problem with Browse. The Cntrl click to browse a multiple selection does not work. If I select images from a specific date and then add the PSD types for example - browse returns ALL PSD from ALL dates?

Offline Hayo Baan

  • Uber Member
  • ******
  • Posts: 2541
  • Professional Photographer & Software Developer
    • View Profile
    • Hayo Baan - Photography
Re: Browse doesn't work well
« Reply #2 on: Today at 03:01:23 AM »
Hmm, do you both have an M1 Mac? Browsing seems to work fine on my (Intel) Mac with Monterey.
Hayo Baan - Photography
Web: www.hayobaan.nl

Offline seangallison

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Browse doesn't work well
« Reply #3 on: Today at 11:12:02 AM »
I am on Windows 11.....Dell XPS15.....Browse works for only a single selection. It doesn't allow for more than one attribute to be selected even though the documentation says you should be able to make multiple choices.

Offline seangallison

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Browse doesn't work well
« Reply #4 on: Today at 12:08:22 PM »
So I gave up with Browse and tried Filter instead. I have an external monitor as well as my laptop and whereas I thought that Filter was also not working as I could only have one selection, each time I added another selection it came as Keywords and when I tried to change it by the drop down list, nothing happened........until I noticed that way over on the top left corner of the attached monitor......there was the list of drop down items. If I move the program over to the monitor - the dropdown doesn't appear.