Author Topic: PhotoMechanic not Ingesting  (Read 2232 times)

Offline Junebug

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 39
    • View Profile
    • pictures that tell a story
PhotoMechanic not Ingesting
« on: October 29, 2007, 09:43:09 AM »
Latest version of PM on a Windows XP machine.

All of a sudden today when I put a card in to ingest PM says it is starting to ingest then it finishes in a couple of seconds.

No new contact sheet is open and no files are ingested.

Does this sound like some PM preferences are corrupt or what?

If so, what and where are they?

Reinstalling didn't help.

Jb.
Junebug Clark
Denton, TX
http://www.MooreClark.net

Offline Kirk Baker

  • Senior Software Engineer
  • Camera Bits Staff
  • Superhero Member
  • *****
  • Posts: 21338
    • View Profile
    • Camera Bits, Inc.
Re: PhotoMechanic not Ingesting
« Reply #1 on: October 29, 2007, 10:42:39 AM »
Latest version of PM on a Windows XP machine.

All of a sudden today when I put a card in to ingest PM says it is starting to ingest then it finishes in a couple of seconds.

No new contact sheet is open and no files are ingested.

Does this sound like some PM preferences are corrupt or what?

If so, what and where are they?

Reinstalling didn't help.

It sounds like you may have ingested everything on the card before and you have Incremental Ingest enabled.  Thus it does not ingest anything.  Try turning off Incremental Ingest if you really want to ingest them a second time.

Otherwise, I don't know why that would happen and I would need more information from you to solve the problem.

-Kirk

Offline Junebug

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 39
    • View Profile
    • pictures that tell a story
Re: PhotoMechanic not Ingesting
« Reply #2 on: October 30, 2007, 11:18:28 AM »
Thanks Kirk...

Turning off Incremental ingest solved my self inflicted problem.

Jb.
Junebug Clark
Denton, TX
http://www.MooreClark.net