Author Topic: color class confusion on XP network  (Read 1891 times)

Offline rbuchner

  • Member
  • **
  • Posts: 68
    • View Profile
color class confusion on XP network
« on: April 24, 2009, 03:18:02 PM »
Hi!

I have 2 PCs running XP and PM (latest version).

I have pc "A" and pc "B".

I made my first selections by opening A and setting RED and YELLOW.

Then I opened B, and made further selections (turning reds to yellows), closed B.

Few hours later I launched PM again on A, but now it cant see any YELLOW, only RED. All yellows turned red...

If I open PM again on B, all my yellows are there, just fine. But not when I open A (can se only Reds).

So what to do now?

I want my selections from "B" (which is the latest one) on both computers , as I thought it would...

EDIT: I tried to manually set YELLOW to some red pics I made, but PM is not changing anything, I mean, I cant change the color class besides the RED which is already on.

Why?

Thanks!
« Last Edit: April 24, 2009, 03:26:39 PM by rbuchner »

Offline Kirk Baker

  • Senior Software Engineer
  • Camera Bits Staff
  • Superhero Member
  • *****
  • Posts: 24217
    • View Profile
    • Camera Bits, Inc.
Re: color class confusion on XP network
« Reply #1 on: April 24, 2009, 03:53:48 PM »
Hi!

I have 2 PCs running XP and PM (latest version).

I have pc "A" and pc "B".

I made my first selections by opening A and setting RED and YELLOW.

Then I opened B, and made further selections (turning reds to yellows), closed B.

Few hours later I launched PM again on A, but now it cant see any YELLOW, only RED. All yellows turned red...

If I open PM again on B, all my yellows are there, just fine. But not when I open A (can se only Reds).

So what to do now?

I want my selections from "B" (which is the latest one) on both computers , as I thought it would...

EDIT: I tried to manually set YELLOW to some red pics I made, but PM is not changing anything, I mean, I cant change the color class besides the RED which is already on.

Why?

Please get the 4.6.1 beta from the Announcements section of the forums.  It should solve this problem.

-Kirk