Author Topic: PM Classic HTML issue  (Read 2656 times)

Offline stephenjedgar

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
PM Classic HTML issue
« on: August 23, 2010, 08:18:34 AM »
Hello Friends,

using the Classic gallery option and am having trouble with the "home URL" option.
in this particular case it's a multi-page wedding gallery at http://www.stephenjedgar.com/vpfaves
The link I've included is the home site: www.stephenjedgar.com/moorthy.html.

when clicked on I am taken to a 404.  I notice the address in the address bar it comes out thus:
http://www.stephenjedgar.com/vpfaveswww.stephenjedgar.com/moorthy.html.

What can I do to fix this?

cheers

Offline Kirk Baker

  • Senior Software Engineer
  • Camera Bits Staff
  • Superhero Member
  • *****
  • Posts: 23137
    • View Profile
    • Camera Bits, Inc.
Re: PM Classic HTML issue
« Reply #1 on: August 23, 2010, 08:30:20 AM »
Stephen,

using the Classic gallery option and am having trouble with the "home URL" option.
in this particular case it's a multi-page wedding gallery at http://www.stephenjedgar.com/vpfaves
The link I've included is the home site: www.stephenjedgar.com/moorthy.html.

when clicked on I am taken to a 404.  I notice the address in the address bar it comes out thus:
http://www.stephenjedgar.com/vpfaveswww.stephenjedgar.com/moorthy.html.

What can I do to fix this?

Can you post a JPEG screen shot of your settings?  Use the 'Additional Options...' button when posting your reply and from there you can upload your JPEG screen grab.

-Kirk

Offline stephenjedgar

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: PM Classic HTML issue
« Reply #2 on: August 23, 2010, 09:43:44 AM »
the specific names have changed but the issue remains.

thanks Kirk

s

[attachment deleted by admin]

Offline Kirk Baker

  • Senior Software Engineer
  • Camera Bits Staff
  • Superhero Member
  • *****
  • Posts: 23137
    • View Profile
    • Camera Bits, Inc.
Re: PM Classic HTML issue
« Reply #3 on: August 23, 2010, 11:36:33 AM »
Stephen,

the specific names have changed but the issue remains.

What version of Photo Mechanic are you running?

-Kirk

Offline stephenjedgar

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: PM Classic HTML issue
« Reply #4 on: August 23, 2010, 12:06:08 PM »
4.5.4
whups, shoulda mentioned
macbook pro OS tiger

Offline Jerry H

  • Camera Bits Staff
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 208
    • View Profile
    • Camera Bits, Inc.
Re: PM Classic HTML issue
« Reply #5 on: August 23, 2010, 01:35:37 PM »
Stephen,

Hello Friends,

using the Classic gallery option and am having trouble with the "home URL" option.
in this particular case it's a multi-page wedding gallery at http://www.stephenjedgar.com/vpfaves
The link I've included is the home site: www.stephenjedgar.com/moorthy.html.

when clicked on I am taken to a 404.  I notice the address in the address bar it comes out thus:
http://www.stephenjedgar.com/vpfaveswww.stephenjedgar.com/moorthy.html.

What can I do to fix this?

If you add "http://" in front of www.stephenjedgar.com/moorthy.html, it should fix the problem.

-Jerry

Offline stephenjedgar

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: PM Classic HTML issue
« Reply #6 on: August 23, 2010, 02:52:10 PM »
gosh....that was kinda simple, wasn't it?

thanks for helping me out!!!

s