Author Topic: Ingest does not auto-start 4.6.7  (Read 1092 times)

Offline TonyField

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
Ingest does not auto-start 4.6.7
« on: August 20, 2011, 10:58:17 PM »
On Win 7 64 bit, if a CF card is inserted, the "show ingest dialog" does not start and a new folder is shown on the folder bar with the title "-autoplay:L:" (L: is the drive with the cf card).  Selecting "File / Ingest" results in a new folder tab being open but the "-autoplay:L:" tab remains.

The option "On mount of Camera Disk" has the "Show Ingest Dialog" enabled.

On 4.6.6 the auto-ingest dialog properly starts as expected.

I removed 4.6.7 and re-installed 4.6.6.  The ingest dialog starts properly.  I then install 4.6.7 and it fails to start.


Offline Kirk Baker

  • Senior Software Engineer
  • Camera Bits Staff
  • Superhero Member
  • *****
  • Posts: 20132
    • View Profile
    • Camera Bits, Inc.
Re: Ingest does not auto-start 4.6.7
« Reply #1 on: August 20, 2011, 11:23:58 PM »
On Win 7 64 bit, if a CF card is inserted, the "show ingest dialog" does not start and a new folder is shown on the folder bar with the title "-autoplay:L:" (L: is the drive with the cf card).  Selecting "File / Ingest" results in a new folder tab being open but the "-autoplay:L:" tab remains.

The option "On mount of Camera Disk" has the "Show Ingest Dialog" enabled.

On 4.6.6 the auto-ingest dialog properly starts as expected.

I removed 4.6.7 and re-installed 4.6.6.  The ingest dialog starts properly.  I then install 4.6.7 and it fails to start.

Version 4.6.8 available as a beta in the Announcements section of the forums should address this issue.

Please try the beta.

-Kirk