Author Topic: Code Replacement problem  (Read 2136 times)

Offline camerauk

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 41
    • View Profile
Code Replacement problem
« on: February 03, 2015, 01:49:35 am »
Hi
I am trying to use code replacement and i'm having the following problem
I use a code like /n3/ this works fine and puts in the information I require but it also adds a \ after the information, how can I stop this happening?
many thanks
Andy

Offline Hayo Baan

  • Uber Member
  • ******
  • Posts: 1859
  • Professional Photographer and Workshop Leader
    • View Profile
    • Hayo Baan  Photography
Re: Code Replacement problem
« Reply #1 on: February 03, 2015, 02:38:54 am »
Look like there is a problem with your code replacement file (the \ is very likely there). Can you share it here? Use the attachments and other options to upload it.
Hayo Baan Photography
Web: www.hayobaan.nl
Blog: blog.hayobaan.nl
500px: 500px.com/HayoBaan
Facebook: facebook.com/HayoBaan

Offline Kirk Baker

  • Senior Software Engineer
  • Camera Bits Staff
  • Superhero Member
  • *****
  • Posts: 17789
    • View Profile
    • Camera Bits, Inc.
Re: Code Replacement problem
« Reply #2 on: February 03, 2015, 06:58:36 am »
Make sure your Code Replacement file is a plain-text file and not some other format like RTF.  Rich Text Files use \ for formatting specifiers and could be the cause.

-Kirk

Offline camerauk

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 41
    • View Profile
Re: Code Replacement problem
« Reply #3 on: February 03, 2015, 08:32:04 am »
Hi
Thanks for the help it was a user error  :-[ :-[ I had created the files with Note Pad and it was using RTF format
I have now sorted the problem using Text Wrangler

Many thanks

Andy