Author Topic: Browse in Photo Mechanic.  (Read 6793 times)

Offline Simon Jacobs

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Browse in Photo Mechanic.
« on: January 30, 2015, 07:08:31 AM »
Does this Finder plugin actually work?

It seems to do nothing in both 10.9.5 or Yosemite?

It shows in the Services menu and in the Finder contextual menus, but does nothing!

Help...


Offline Kirk Baker

  • Senior Software Engineer
  • Camera Bits Staff
  • Superhero Member
  • *****
  • Posts: 22681
    • View Profile
    • Camera Bits, Inc.
Re: Browse in Photo Mechanic.
« Reply #1 on: January 30, 2015, 09:03:48 AM »
Simon,

Does this Finder plugin actually work?

It seems to do nothing in both 10.9.5 or Yosemite?

It shows in the Services menu and in the Finder contextual menus, but does nothing!

Help...

Hold down the Option key when you choose the "Browse with Photo Mechanic" and it should ask you to pick your Photo Mechanic application.

If that doesn't work, please let me know.

-Kirk

Offline Sven

  • Uber Member
  • ******
  • Posts: 1022
    • View Profile
Re: Browse in Photo Mechanic.
« Reply #2 on: January 30, 2015, 10:31:26 AM »
FYI: Works well on 10.10.2 (14C109) with PM5 build 16268 (bcdb10d) (Browse with PM taken out of the DMG for this build)
Changed from behind the cam to one who buys images as I started to run. No cam or lens left.

Offline Kirk Baker

  • Senior Software Engineer
  • Camera Bits Staff
  • Superhero Member
  • *****
  • Posts: 22681
    • View Profile
    • Camera Bits, Inc.
Re: Browse in Photo Mechanic.
« Reply #3 on: February 12, 2015, 01:36:13 PM »
I have made a new build of the Browse with Photo Mechanic service that works for me on the latest Mac OS X releases.  http://forums.camerabits.com/index.php?topic=9645.0

-Kirk

Offline jose

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 46
    • View Profile
Re: Browse in Photo Mechanic.
« Reply #4 on: February 13, 2015, 03:12:43 AM »
hello,

it works OK for me, but not as "Finder contextual menu -> Browse with PM" but "Finder contextual menu -> Services -> Browse with PM"

This may be because I have OS X Yosemite in Spanish? In previous versions of OS X and PM was the same, he was in "Services"

OS X Yosemite 10.10.2 , PM 5.0 build 16299 (579a307)

thanks!

.jose

[attachment deleted by admin]

Offline Hayo Baan

  • Uber Member
  • ******
  • Posts: 2523
  • Professional Photographer & Software Developer
    • View Profile
    • Hayo Baan - Photography
Re: Browse in Photo Mechanic.
« Reply #5 on: February 13, 2015, 03:48:25 AM »
hello,

it works OK for me, but not as "Finder contextual menu -> Browse with PM" but "Finder contextual menu -> Services -> Browse with PM"

This may be because I have OS X Yosemite in Spanish? In previous versions of OS X and PM was the same, he was in "Services"

OS X Yosemite 10.10.2 , PM 5.0 build 16299 (579a307)

thanks!

.jose
Hi Jose,

This is indeed how it is supposed to be. Things like this always show up under services.

Cheers,
Hayo
Hayo Baan - Photography
Web: www.hayobaan.nl

Offline jose

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 46
    • View Profile
Re: Browse in Photo Mechanic.
« Reply #6 on: February 13, 2015, 04:25:29 AM »
Thanks Hayo!