Author Topic: EXIF data  (Read 2574 times)

Offline Aztwang

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
EXIF data
« on: August 08, 2012, 11:59:54 PM »
Just upgraded to PM5. Macbook Pro, 10.8. Why do I not have exif data for any photos I upload?

Offline Sven

  • Uber Member
  • ******
  • Posts: 1053
    • View Profile
Re: EXIF data
« Reply #1 on: August 09, 2012, 12:01:55 AM »
Hi!

Maybe you have unchecked "Preserve EXIF information when possible" und the FTP-Upload-Dialog?

Sven
After 5 years of absence I restarted the photography.

Offline Aztwang

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: EXIF data
« Reply #2 on: August 09, 2012, 01:07:13 AM »
Box is checked..I'm baffled....It does'nt show up in earlier version as well.

Offline Kirk Baker

  • Senior Software Engineer
  • Camera Bits Staff
  • Superhero Member
  • *****
  • Posts: 24817
    • View Profile
    • Camera Bits, Inc.
Re: EXIF data
« Reply #3 on: August 09, 2012, 01:23:23 AM »
Box is checked..I'm baffled....It does'nt show up in earlier version as well.

I'd like to see the source image before you would have uploaded it.

-Kirk

Offline Aztwang

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: EXIF data
« Reply #4 on: August 09, 2012, 01:35:57 AM »
here is an image that i loaded in PM5

[attachment deleted by admin]

Offline Sven

  • Uber Member
  • ******
  • Posts: 1053
    • View Profile
Re: EXIF data
« Reply #5 on: August 09, 2012, 01:45:53 AM »
Hi!

There are no EXIF's in this image...

Code: [Select]
Date: 09.08.12 / 10:44:32
Latitude:
Longitude:
Model:
Lenstype:
Lens (mm):
ISO:
Aperture:
Shutter:
Flash:
Exp. Comp.:
Flash Comp.:
Program:
Focus Mode:
White Bal.:
ICC Profile: sRGB IEC61966-2.1 (embedded)
Contrast:
Sharpening:
Quality:

After 5 years of absence I restarted the photography.

Offline Aztwang

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: EXIF data
« Reply #6 on: August 09, 2012, 01:47:39 AM »
Figured it out. I was trying to get exif from files that were processed and formatted for email on my desktop. I checked a full rez file and we're good.
Thanks for the reply.